Večer indické kuchyně
Přijměte pozvání na pohoštění indickým jídlem spojené s krátkým povídáním o indické kuchyni a Indii. Jídlo připraví a workshop povede lektorka kurzů indického vaření a pravidelná cestovatelka do Indie Lenka Janíková.
Indická kuchyně není zdaleka jen o pálivosti. Pálivá být vlastně ani nemusí. Indická kuchyně je velmi zdravá a dokáže být podmanivá, pokud člověk ví, jak na ni. Nese s sebou další znaky, které nejsou lidem známy. Přijďte ochutnat indické jídlo tak, jak jej neznáte, a dozvědět se něco více o tom, jak se v Indii vaří a jí. Nebojte, úroveň ostrosti bude mírná tak, aby ji zvládli i citlivější jedinci.
Jídlo, které lektorka vaří, je vždy z čerstvých a kvalitních surovin a je převážně vegetariánské, velmi často veganské.
Menu:
Papriková omáčka se sýrem panýrem/Capsicum paneer curry (vegetariánské, obsahuje výrobek z mléka),
Půlená fazole mungo/Split moong dal (vegan),
Chapati – tradiční indické chlebové placky (vegan, obsahuje lepek),
Rýže basmati
Masala čaj (vegetariánské, obsahuje mléko).
Těší se na vás
Lenka Janíková
Den a čas workshopu: 10. 6. 2018 20-21:30 h.
Lektor: Lenka Janíková
Rezervace a přihlášení: e-mailem na info@sundara.cz nebo u Lenky Dzidové na tel.: (+420) 723 294 939 (počet míst je omezený)