Jóga pro ženy

Na józe pro ženy se zaměříme na uvolnění a posílení pánevního dna (je zmiňováno např. v souvislosti s problémy s otěhotněním nebo inkontinencí, napomáhá tomu, aby vás nebolela záda, stav pánevního dna má také vliv na váš sexuální život), cviky na podporu metabolismu a vašeho hormonálního systému a cviky na štítnou žlázu. Posílíme a protáhneme své tělo, zlepšíme svou flexibilitu. Budeme dýchat dechem bhastrika (dech zvyšuje metabolickou funkci, přispívá k rychlejšímu spalování tuků, masíruje břišní orgány a pozitivně působí na pánevní dno), dechem udžají a plným jógovým dechem. Dotkneme se laskavou formou našich ženských problémů. Naučíme se respektovat a mít se rády takové, jaké jsme. Na konci každé lekce nás čeká krásná uvolňující relaxace.

Pravidelné cvičení jógy dodává energii, zlepšuje psychickou a fyzickou kondici, zrychluje metabolismus. Pravidelným cvičením lze pozitivně ovlivnit naši hormonální rovnováhu a hmotnost.

Cvičení je vhodné pro ženy jakéhokoliv věku, začátečníky i pokročilé. Přijďte si zacvičit, uvolnit se a udělat mnoho pro své zdraví na józe, která zohledňuje vaše specifické potřeby.

Kurzem vás bude s laskavou a jemnou péčí provázet lektorka Pavlína Sokolová, velká milovnice přírody, instruktorka jógy, detoxikační terapeutka a karmická numeroložka. Vytvoří milý a bezpečný prostor pro vaši cestu a růst s jógou.

Náš dárek pro vás 

Můžete se také těšit na překrásný dárek v podobě jednoho z našich online produktů, který od nás dostanete ke každému kurzu zdarmajednu z těchto možností dle vašeho výběru

 

Těším se na Vás

Pavlína

Den a čas kurzu: pondělí 16:00 – 17:15

Lektor: Pavlína Sokolová

2 190 Kč / 10 lekcí (lekce 75 min.)

+ dárek dle vašeho výběru

jednorázová lekce 250 Kč

Zahájení nového kurzu: pondělí 9. 9. 2024

UKÁZKOVÁ LEKCE 2. 9.

Kapacita na lekci maximálně 10 osob.

Do již běžícího kurzu se můžete kdykoliv přidat pokud je volná kapacita, již proběhlé lekce Vám budou odečteny.

Dvě omluvené lekce si můžete nahradit v jiném kurzu dle vašeho výběru nebo za sebe kdykoliv poslat náhradníka.

BENEFIT PRO NAŠE VĚRNÉ KLIENTY: Pokud jste již u nás absolvovali šest a více kurzů, můžete si nahrazovat tři omluvené lekce. Více informací k náhradám najdete ZDE.