Tajemství čaker – přednáška

Čakry jsou energetická a informační centra, ve kterých se spojují hlavní energetické kanálky. Každá z čaker je něčím specifická, něco zrcadlí …

Stav čaker se odráží na fyzickém těle, ovlivňuje naše emoční vnímání, psychiku a spirituální rozvoj. Pokud dojde k blokaci čaker, energie volně neproudí a my můžeme vnímat problémy ve výše uvedených oblastech nebo se můžeme cyklit v nevyhovujících vzorcích chování, popřípadě vztazích, můžeme opakovat stejné chyby.

Dobrou zprávou je, že čakry můžeme harmonizovat, slouží nám k tomu vizualizace, afirmace, práce s krystaly, aromaterapie, ale také třeba cvičení jógy.

Práce s čakrami je cestou sebepoznání, vnímání, porozumění. Práce s čakrami může být cestou, která nám umožní lépe porozumět sami sobě, tomu, co prožíváme, zároveň se můžeme propojit s energiemi svého rodu, matky Země, přírody, univerza, s Bohem.

Na přednášce si představíme sedm základních čaker, přiblížím vám, jejich význam. Pokud vás informace zaujmou, můžete pokračovat dále na workshopech, které jsou rozděleny na teoretickou i praktickou část a věnují se vždy jedné konkrétní čakře.

Na přednášku si vezměte blok, psací potřeby a dobrou náladu. Seminářem vás bude s laskavou a jemnou péčí provázet lektorka Pavlína Sokolová, velká milovnice přírody, instruktorka jógy, detoxikační terapeutka a karmická numeroložka. Vytvoří milý a bezpečný prostor pro vaše sebepoznání a vaši cestu a růst.

 

Těší se na Vás

Pavlína

Den a čas semináře: neděle 13. 10. 2024 v 18:00 – 20:00

Lektor: Pavlína Sokolová

cena: 300 Kč