Jóga s prvky fyzioterapie

Potřebujete se uvolnit, odpočinout si ale zároveň krásně protáhnout a posílit své tělo a udělat něco pro své zdraví? Přijďte si vyzkoušet jógu s prvky fyzioterapie.

Tato jemná podvečerní jóga je zaměřená na posílení středu těla – hlubokého stabilizačního systému (HSS), jako pevný základ pro zdravý pohyb a růst. Prohloubení vnímání těla v propojení s dechem. Součástí jógové praxe na těchto lekcích jsou dechové praktiky uvolňující napětí v těle, prvky aromaterapie a muzikoterapie zpříjemňující závěrečnou relaxaci. Na lekcích s ohledem na individuální potřeby klientů budeme také využívat jógové pomůcky (bolster, bločky, pásky), tak aby mohly být jednotlivé cviky vedeny ve zdravém a pohodlném nastavení. Postupně budeme od jednodušších pozic směřovat k náročnějším dle individuálních možností každého z vás.

Prvky fyzioterapie nám dávají možnost vnímat a aktivovat fyzickou schránku těla v propojením s jógou, to nám přináší poznání vlastního fyzického těla v širších souvislostech v propojení s dechem a emocemi. Za pozornost, kterou si na lekcích věnujete, se Vám Vaše tělo vřele odmění.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé bez rozdílu věku pro ty, kteří rádi objevují možnosti regenerace a síly vlastního fyzického těla.

Lekcemi vás bude s laskavou a jemnou péčí provázet náš nový skvělý lektor a vynikající jogín Amaresh Michal Hamala.

 

Náš dárek pro vás 

Můžete se také těšit na překrásný dárek v podobě jednoho z našich online produktů, který od nás dostanete ke každému kurzu zdarmajednu z těchto možností dle vašeho výběru

 

Těším se na Vás

Amaresh Michal

Den a čas kurzu: úterý 17:30–18:45

Lektor: Amaresh Michal Hamala

 

 2 190 Kč / 10 lekcí (75 min)

+ dárek dle vašeho výběru

jednorázové vstupné 250 Kč

Zahájení nových kurzů: úterý 10. 9. 2024

Kapacita na lekci maximálně 10 osob.

Do již běžícího kurzu se můžete kdykoliv přidat pokud je volná kapacita, proběhlé lekce Vám budou odečteny.

Dvě omluvené lekce si můžete nahradit v jiném kurzu dle vašeho výběru nebo za sebe kdykoliv poslat náhradníka.

BENEFIT PRO NAŠE VĚRNÉ KLIENTY: Pokud jste již u nás absolvovali šest a více kurzů, můžete si nahrazovat tři omluvené lekce. Více informací k náhradám najdete ZDE.