GoKids English® se znakováním pro děti od 6 měsíců do 3 let

Přirozená cesta k angličtině

Dopřejte Vašemu děťátku možnost naučit se anglicky v době, kdy je to pro něj nejvíce přirozené a snadné 

Angličtina, která baví děti i rodiče! Lekce angličtiny, kde se děti neučí jen nudná slovíčka, ale dané téma skutečně zažívají. Například při tématu koupání si děti můžou hrát v bazénku s vodou, kachničkou, rybkou a žábou a všude kolem létají bubliny z bublifuku, zatímco děti radostí výskají a bubliny honí. Kurzem provází roztomilý medvídek Beebo a jeho chytlavé písničky. Ani si při tom děti nevšimnou, že se všechno vlastně odehrává v angličtině a učí se ji tak přirozeně, jako češtinu.

Tyto kurzy jsou vhodné i pro úplné začátečníky, i pro děti, které angličtinu slyší doma. Představují angličtinu tak, jak je to dětem nejvíce přirozené, tedy při zážitku. Děti se tak naučí rozumět jednoduchým výrazům a slovním spojením, a osvojí si nesmírně důležitý koncept, že komunikace může probíhat i v jiné řeči. Kromě interaktivního učení stihneme i spoustu aktivit rozvíjejících psychomotoriku, kognitivní dovednosti a emoční inteligenci dětí, hry s padákem – a hlavně spoustu zážitků. Každá lekce je stavěná dynamicky tak, aby i takto malé děti udržely co nejvíce pozornost.

Koncept kurzů GoKids English® je založen na nesčetných dlouhodobých odborných vědeckých studiích o raném vývoji řeči a učení cizích jazyků

Kurz zahrnuje celkem 12 základních témat ve 36 lekcích (U jídla, Před spaním, Koupání, Oblékání, Zvířátka, V parku, Pocity, Venku, Na farmě, Bezpečnost, V zoo a Narozeniny) a na úspěšné absolventy čekají i další rozšiřující témata. Děti od 3 let pak mohou přejít na navazující kurz angličtiny s prvky Montessori pedagogiky.
Každé téma se opakuje ve třech lekcích po sobě. Opakování je pro děti nesmírně důležité z hlediska vytvoření rutiny, předvídatelnosti, tvorby dostatečně hlubokých paměťových stop a především vytvoření klidného a známého prostředí, které je pro učení u takto malých dětí klíčové. Kurzy GoKids English jsou jednoznačně založené na kvalitě, ne kvantitě učení a vedou děti k porozumění a plynulosti komunikace, spíše než pouhému učení slovíček nebo písniček. K tomu je velmi důležité nechat děti se rozvíjet ve známém a předvídatelném prostředí. Velmi tak doporučujeme zvážit přihlášení na více témat. Kurz GoKids English bude probíhat po celý školní rok.

Nově příchozí si při první lekci zakoupí tištěné materiály a online přístup k písničkám z kurzu (na všechna témata kurzu) v hodnotě 500 Kč. Doma pak můžete angličtinu dále procvičovat i s pomocí rozsáhlé nabídky navazujících videí, písniček a knížek na stejná témata, která už znáte z kurzu.

Vyučující je mezinárodně certifikovaná lektorka GoKids a BabySigns věnující se rané komunikaci s dětmi Veronika Bystryčanová, učitelka anglického jazyka na základní škole. Výuce anglického jazyka pro všechny věkové kategorie i jazykové úrovně se věnuje již více než 10 let. Svou dceru vychovává bilingválně a od jejího narození své vzdělání orientuje především k angličtině pro nejmenší děti.

Kurzu předchází nepovinný seminář pro rodiče Přirozená cesta k plynulé angličtině s dětmi již od narození, ve kterém se dozvíte jak se děti přirozeně učí cizí i mateřský jazyk a jak nejlépe podpořit rozvoj jazyků a komunikace i u Vašeho děťátka.

Náš dárek pro vás 

Můžete se také těšit na překrásný dárek v podobě jednoho z našich online produktů, který od nás dostanete ke každému kurzu zdarmajednu z těchto možností dle vašeho výběru

Angličtina pro děti Ostrava, Ostrava Poruba, angličtina pro předškolní děti, angličtina pro předškoláky, kurzy angličtiny pro děti, angličtina pro batolata, angličtina pro batolátka, angličtina pro miminka, kurzy angličtiny, angličtina ve studiu Sundara, angličtina v Porubě

 Inspirace pro rodiče – Uzdravující pohádka pro děti, která je dostupná ke stažení zdarma na webových stránkách lektorky, terapeutky a průvodkyně po krajině mysli Terezy Kramerové, která pomáhá rodičům, aby porozuměli svým dětem a žilo se jim spolu dobře. Na jejím webu Vědomý život s radostí, moudrostí a vnímáním souvislostí najdete spoustu dalších pokladů a inspirace…   https://terezakramerova.cz/

Pohádku ke stažení zdarma najdete zde a eBook Lékárnička v hlavě zde.

Těší se na Vás ♥

Veronika

Den a čas kurzu: úterý 14:15-15:00

Lektor: Veronika Bystryčanová

3900 Kč / 15 lekcí (pololetí)

při první lekci 500 Kč tištěné materiály a online přístup k písničkám (na všechna témata)

+ dárek dle vašeho výběru 

Při zakoupení tohoto kurzu dostanete kód na 25% SLEVU na seminář Přirozená cesta k plynulé angličtině s dětmi již od narození 24. 9. 2024více info ZDE 

 

Zahájení nového kurzu: úterý 10. 9. 2024

Pět omluvených lekcí si můžete nahradit v jiném kurzu dle vašeho výběru nebo za sebe kdykoliv poslat náhradníka.

BENEFIT PRO NAŠE VĚRNÉ KLIENTY: Pokud jste již u nás absolvovali šest a více kurzů, můžete si nahrazovat šest omluvených lekcí. Více informací k náhradám najdete ZDE.