Hatha jóga

Potřebujete se uvolnit, odpočinout si a zároveň protáhnout své tělo? Přijďte si vyzkoušet hatha jógu. Lekce Hatha jógy jsou pomalejšího a klidnějšího charakteru, kde se potkáte sami se sebou, uvolníte mysl, protáhnete a uvolníte své fyzické tělo, zaměříte se na dech a vyzkoušíme si i dechová cvičení, které k józe patří. Lekce Hatha jógy Vás uklidní, vynese z hektického dne a stresu…

Na začátku lekce protáhneme tělo, aby bylo schopno vydržet a uvolnit se v asánach které budou následovat. Některé pokročilé Asány můžou být i výzvou, ale jóga nám ukazuje, že i v těchto pozicích je třeba zklidnit naši mysl a soustředit se na svůj dech. Samozřejmě se nejprve naučíme základní jógové pozice a postupem času se vypracujeme k pozicím složitějším.
 

Na závěr nás čeká příjemná a regenerující relaxace s meditací

 

Kurzem vás bude s laskavou a jemnou péčí provázet lektorka Tereza Růžička. Vytvoří milý a bezpečný prostor pro vaši cestu a růst s jógou.

Cvičení je vhodné pro začátečníky i pokročilé, budete postupovat krok po kroku, naučíte se respektovat a vnímat své tělo a být tady a teď.

Na výber je ze tří termínů, z nichž jeden je ranní: můžete tak přijít i ráno a nabít se energií a dobrou náladou na celý den.

Náš dárek pro vás 

Můžete se také těšit na dárek v podobě jednoho z našich online produktů, který od nás dostanete ke každému kurzu zdarma – jednu z těchto možností dle vašeho výběru

 

Těším se na Vás

Tereza

Den a čas kurzu:

středa 19:00-20:15

čtvrtek ranní jóga 7:30-8:30

Lektor: Tereza Růžička

2 190 Kč / 10 lekcí / 75 min večerní jóga

1980 Kč / 10 lekcí / 60 min ranní jóga

+ dárek dle vašeho výběru

jednorázové vstupné 250 Kč večerní jóga nebo 230 Kč ranní jóga

Zahájení nového kurzu: středa 11. 9. 2024, ranní jóga čtvrtek 26. 9. 2024

UKÁZKOVÁ LEKCE VEČERNÍ JÓGY 4. 9. 

Do již běžícího kurzu se můžete kdykoliv přidat pokud je volná kapacita, proběhlé lekce Vám budou odečteny.

Dvě omluvené lekce si můžete nahradit v jiném kurzu dle vašeho výběru nebo za sebe kdykoliv poslat náhradníka.

BENEFIT PRO NAŠE VĚRNÉ KLIENTY: Pokud jste již u nás absolvovali šest a více kurzů, můžete si nahrazovat tři omluvené lekce. Více informací k náhradám najdete ZDE.